Zamieszczone przez maksiu
Ja jutro odbieram swojego Rapida na zwykłych lampach i jak się uda w najbliższym czasie to cyknę fotkę jak się ściemni i wrzucę dla porównania.
może dlatego że jestem jeszcze pod wpływem emocji z zakupu (pierwsze nowe autko) Niebawem emocje po zakupie opadną i nie omieszkam szczerze wyrazić się na temat tego auta. Obecnie (przesiadka z O1 1.9 TDI 110KM z 2001 r.) mam bardzo pozytywne wrażenia z jazdy. Jedyny problem to "docieranie" i nie przekraczanie 4 tys, obr.
Ja ciągle rozważam i czekam na odpowiedni moment. Jednak mnie kusi bardziej Leon którego można dostać w granicach ceny Rapida, ale ma już nowszą wersję silnika i dotykowe radio choć rzadko z napędem CD. Daj znać czy brak regulacji podświetlenia daje się we znaki w nocy.

cały czas się zastanawiałem kupić - nie kupić. Ogólnie wieczorami i nocą mało jeżdżę i chyba dlatego zostałem bez ksenonów. Po fakcie (zakupie) trochę żałuję ale już za późno i nie ma co rozpaczać

Tapicerka to wyzwanie jak dla mnie przy 2 dzieciaków. Na szczęście starszy ma 7 lat a młodszy niestety 10 m-cy ... IMO beżowa tapicerka daje autu coś w rodzaju prestiżu. Większość aut ma tradycyjne ciemne wnętrza - mi osobiście wydaje się za ciemne. Niestety pakiet Style Plus nie wchodził w rachubę bo mam szerokie 4 litery i trzymanie boczne fotela najnormalniej mnie wkurzało.
Tapicerka to wyzwanie jak dla mnie przy 2 dzieciaków.
choć zawsze na tył można dać pokrowiec jakiś a na oparcia foteli przednich też są takie specjalne maty.
(nie korzystałem jeszcze z tego)
ja wiercę dalej dziurę w brzuchu pani prezes :diabelski_usmiech
bo taki Leon jak w ofercie z placu jest +/- 4-5tyś tańszy. To są auta przeważnie z importu - ostatnio oglądałem SuperB z naklejka Skoda nr 1 w Polsce

Prawie żadna różnica cenowa i wyposażeniowa. Mówię o autach z placu które są nieporównywalnie tańsze od takich normalnie zamawianych. Może Seaty są bezpośrednio kupowane w Hiszpanii i stąd taka niska cena. Skody jak widać ciągną z Polski. Dlatego pewnie Leonów jest zdecydowanie więcej niż Rapidów których widuje może 2, a Leona co chwilę.
Komentarz